יום רביעי, 10 ביולי 2013

צ'יק צ'ק

חופש...
הילדים מטפסים על קירות, ואני רק חושבת כמה חבל שהם לא באמת מטפסים על קירות, כי זה היה יכול להיות מועיל עם הקורי עכביש...
אז הולכים לבריכה, אני מתעייפת והם מלאי כוחות.
ברגעים כאלה אני מפנטזת על דג זהב ושלוש משאלות.
חוזרים הביתה, מחלקת קרטיבים, הרי לא השתגעתי לקנות בבריכה, זאת הדרך המהירה לפשוט רגל... 
מתחילה מקלחות ואז... זה התחיל כמו דומינו ראלי: אחד הכריז שהוא רעב ופתאום כל החמישה עם בטן מקרקרת. 
אבל אני לא הכנתי... לא חשבתי... לא התחלתי... 
למזלי יש את כל הרכיבים לפשטידת פעמיים ציקצ'ק...
למה פעמיים?
פעם אחת למהירות שבה מכינים והפעם השנייה למהירות בה היא מתחסלת...

אז מה צריך???
1 שמנת חמוצה
1 גביע גבינה לבנה
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
שום כתוש לפי הטעם (אני משתמשת ב 2-3)
מלח
פלפל

ועכשיו מגיע השוס... כל הגבינות שעומדות להתקלקל מבורכות! תכניסו אותן לפשטידה!

ואיזה פשטידה בא לכם היום?
פטריות? תירס? בצל? עגבניות? (ואם מוסיפים 2 כפות קטשופ יוצא להיט!)

מה בא לכם???
אצלי הלהיט הוא קופסאות שימורים של תירס ובצל מטוגן

אז מה עושים??
מערבבים  את כל החומרים, משמנים תבנית ושופכים לתוכה את הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה...
ויאללה לזלול!

טיפ
אני מפזרת סולת על התבנית המשומנת: יוצא קריספי ונחתך נהדר! בקיצור שווה לנסות (לא להפציץ!)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה