יום חמישי, 29 באוגוסט 2013

תמרים בשביל הרושם.

כשאני צריכה לארח אנשים לחג, אני אוהבת להרשים 
תמיד אנשים מתלהבים וחושבים: "וואו!!! כמה עבודה!!!" 
אבל בעצם זה ממש כלום כלום כלום עבודה והעיקר, טעים ומיוחד!


תמרים ממולאים בבשר


אז מה צריך?
35 תמרים מיובשים ומגולענים
400 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים דק דק
מלח פלפל
1 כפית רכז רימונים

לרוטב
בצל פרוס דק
2 כפות רכז רימונים
2 כפות סילאן
3/4 כוס נוזל (עדיף ציר בקר) 

מלח
פלפל

שקדים מולבנים לקישוט

אז מה עושים?
מטגנים את הבצל הקצוץ , מוסיפים לבשר (אין צורך לטגן את הבשר) ומערבבים עם שאר חומרי המלית. 
לתוך כל תמר מכניסים כף קטנה של מילוי ומניחים בצד 
בסיר, מטגנים את הבצל הפרוס, מוסיפים סילאן, נוזל ורכז רימונים- מבשלים על אש נמוכה במשך 5-7 דקות.  
מסדרים את התמרים יפה בסיר, מפזרים מעל את השקדים המולבנים, סוגרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה. 

כמה פשוט, ככה טעים!


אמא בורוד- תמרים ממולאים בבשר




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה