יום חמישי, 8 באוגוסט 2013

חומוס פול ביצה- ושאף אחד לא יגע לי בצלחת

כשאני הכרתי את התמני, היתי חיה על טהרת הטוסט והסלט
והוא .. הוא חי על שווארמה, חומוס, ציפס, סלט...
כשהיינו יוצאים לבלות אני הייתיי רוצה בתי קפה והוא סטקיות
יום אחד החמוד אמר שיש לו הפתעה בשבילי
הוא לקח אותי לחומוסיה!!! (הוא היה כל כך מבסוט שזה לא סטקייה והיה בטוח שאהיה מרוצה)
הוא הזמין חומוס-פול-ביצה... ואני הייתי המומה!!! אבל טעמתי, כי לא רציתי להשאר רעבה..
בגדול, פירקתי לו את כל המנה ... מאז הוא כבר ידע להזמין פעמיים...

חומוס- פול- ביצה

מצרכים:
500 גרם פול מדמס שהושרה למשך הלילה או פול מקופסאת שימורים
1/2כוס גרגרי חומוס
כמון
פלפל שחור
מלח
לימון
שמן זית


להרכבת המנה
4 ביצים חומות
פטרוזיליה קצוצה
חומוס/טחינה
בצל חתוך
כמה גרגרי חומוס

פיתות לניגוב


אופן ההכנה

מרתיחים את הפול במים, ללא מלח עד שיתרככו (אם עושים שימוש בפול מקופסאת שימורים, אז רק מחממים אותם מעט), כשהפול רך, מסננים.
מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור, כמון ולימון- ומועכים יחד עם גרגרי חומוס
(אני אישית מועכת חלקית כדי שישאר קצת נגיסות של פול .. התימני אוהב טחון לגמרי)

מוזגים לצלחות חומוס, יוצרים גומה באמצע ובתוכה מניחים את הפול. מניחים מעל פטרוזיליה קצוצה, שמן זית, ביצה, מלח, פלפל ורבעי בצל.


בתיאבון!


חומוס-פול-ביצה- אמא בוורוד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה