יום שני, 16 בספטמבר 2013

הדלורית שקרן כה אוהבת!

בא לי להפציץ!
בא לי להכין משהו שיפיל את כולם מהרגליים!
אבל לא בא לי לעבוד קשה ולהפיל את עצמי מהרגליים..
אז מה הפתרון?
פשוט דלורית ממולאת..
או כמו שקרן קרני קוראת לו .. שמוליק ממולא..
אז המתכון הזה מוקדש לה באהבה גדולה!

דלורית ממולאת

אז מה צריך?
6 דלוריות 
15 תמרים
600  גרם חזה עוף
רימונים
פטרוזליה
1 בצל 
1 כפית דבש
מלח 
פלפל
1 כפית סויה
שמן זית

אז מה עושים?
חותכים את הדלורית לחצי, מנקים ממנה את הגרעינים ושוטפים.
מרוקנים עם כף פריזיאן את הבפנים של הדלורית ואת הכדורים שומרים 
(אם אין כף פריזיאן אני ממליצה לסמן עם סכין קוביות יפות ולהוציא עם כף)

אמא בוורוד- דלורית ממולאת

את הדלוריות משמנים, ממליחים ומכניסים לתנור למשך 20 דקות על 180 מעלות. 
בזמן הזה, חותכים את חזה העוף לקוביות. 
מטגנים בצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את כדורי/ריבועי הדלורית ששמרנו ומקפיצים.
אחרי 2 דקות מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים מעט. 
מתבלים עם כפית סויה, כפית דבש, מלח ופלפל .
מוסיפים חצאי תמרים ללא גלעין, מקפיצים עוד כדקה ומורידים מהאש. 
ממלאים את הדלורית מפזרים מעל את הפטרוזליה והרימון ו...
אוכלים בתאבון!!!

יש שהמילוי מתוק להם אז ניתן לוותר על הדבש בהקפצה או על התמרים למי שלא אוהב.

אמא בוורוד- דלורית ממולאת


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה