טוב אני אלופה בלהכין קבבים למנגל..
אבל כשהגיעה השבת או החג והגיעו אורחים, היה צריך קצת לשדרג.
אז לקחתי את הבשר הזה (שהוא הכי טעים), שיפדתי אותו בסטייל וקיבלנו קבב טעים לטבול בטחינה במסווה של אוכל גורמה.
כולם התלהבו וקיבלתי לייק גדול
כל כך התלהבו שלא הספקתי לצלם!!
אז לקחתי את הבשר הזה (שהוא הכי טעים), שיפדתי אותו בסטייל וקיבלנו קבב טעים לטבול בטחינה במסווה של אוכל גורמה.
כולם התלהבו וקיבלתי לייק גדול
כל כך התלהבו שלא הספקתי לצלם!!
קבב על מקל קינמון
אז מה צריך?
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום מגורדות
4 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
רבע כפית בהרט
12 מקלות קינמון
2 כפות שמן זית
אז איך עושים??
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום מגורדות
4 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
רבע כפית בהרט
12 מקלות קינמון
2 כפות שמן זית
אז איך עושים??
מניחים בקערה את הבשר הטחון, בצל קצוץ, שום ופטרוזליה.
מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט ומערבבים היטב
(תצללו עם הידיים לתוך הבשר בלי פחד)
לוקחים מקל קינמון ויוצרים מעליו את ה-קבב
משמנים תבנית עם השמן זית
מניחים את הקבבים ומכסים עם נייר כסף
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-30 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים 10 דקות נוספות
תמיד אפשר לשדרג ולעשות עם בשר טלה או להוסיף שומן
וכמובן שמגישים לצד טחינה ביתית אמיתית
בתיאבון!
מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט ומערבבים היטב
(תצללו עם הידיים לתוך הבשר בלי פחד)
לוקחים מקל קינמון ויוצרים מעליו את ה-קבב
משמנים תבנית עם השמן זית
מניחים את הקבבים ומכסים עם נייר כסף
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-30 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים 10 דקות נוספות
תמיד אפשר לשדרג ולעשות עם בשר טלה או להוסיף שומן
וכמובן שמגישים לצד טחינה ביתית אמיתית
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה