אוףףףף יש לי אורחים
הבית הפוך
הילדים מתרוצצים
הבשר בתנור ואין לי זמן להתעסק עם תוספות
כ- 7-8 תפוחי אדמה גדולים ויפים
הבית הפוך
הילדים מתרוצצים
הבשר בתנור ואין לי זמן להתעסק עם תוספות
יש לי עוד מלא מה לעשות
מרימה ידיים לשמיים ומקווה שהחלטור שמתבשל לי בראש יהיה טעים
האuרחים הגיעו, יושבים בשולחן ואני כבר מתחילה להתנצל
ואז אני קולטת שהם רוצים תוספת מהתוספת...
תפוחי אדמה למה מה??
תפוחי אדמה בתנור
אז מה צריך?כ- 7-8 תפוחי אדמה גדולים ויפים
חצי כוס שמן (רבע כוס שמן זית ורבע כוסשמן חמניות/קנולה)
כף כורכום
מלח פלפל לפי טעם
4 ענפי רוזמרין
מה עושים?
מקלפים את התפוחי אדמה, פורסים לפרוסות לא עבות מדי ומסדרים בתבנית.
מקלפים את התפוחי אדמה, פורסים לפרוסות לא עבות מדי ומסדרים בתבנית.
מערבבים את השמן והתבלינים ומברישים את התפוחי אדמה בתערובת
דואגים שכל התפוחי אדמה יהיו מכוסים היטב אם נשאר מן הרוטב אל תהססו לשפוך לתבנית
שוטפים את הרוזמרין ומניחים על התפוחי אדמה
מכסים בנייר כסף ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות על מנת שתפוחי האדמה ישחימו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה